HET TERREIN

Door de centrale ligging zijn we uitstekend bereikbaar. Naast onze locatie ligt een innovatief laadplein voor elektrische voertuigen. Maak je gebruik van de Eemplein parkeergarage? Dan hebben we uitrijkaarten met korting.

Navigeer direct plan mijn ov reis Looproute parkeren

BEREIKBAARHEID

Parkeren
Tijdens evenementen kun je de hele dag voor €11,- bij parkeergarage Eemplein parkeren met een uitrijkaart van De Prodentfabriek. De prijs is gewijzigd sinds 1 februari 2024. De parkeergarage bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf de locatie.

Adres
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

Contact
T: +31(0)6 144 87 480
E: reserveren@prodentfabriek.nl

CATERING

Wij werken samen met cateraars uit de directe omgeving. Door de korte lijnen kunnen we je wensen snel en op een creatieve wijze invullen, precies zoals je het wilt. Of het een biologische lunch, foodstands of sitdown diners betreft, wij ontzorgen je graag. De Prodentfabriek beschikt over een eigen keukenruimte. Deze is ingericht met basisfaciliteiten wat het voor vrijwel iedere cateraar mogelijk maakt om zo een lunch, borrel of diner tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

TECHNIEK

De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van audio en visuele techniek. Met onze samenwerkingspartners richten we je evenement geheel op maat en naar wens voor je in. Met een zeer uitgebreide basis aan techniek maken we van elk evenement een ongekend succes. Een ervaren team van techniek suppliers weet de aanvullende wensen voor elke presentatie perfect in beeld te brengen. We gaan graag met je in gesprek, om zo tot een zo passend mogelijk advies te komen.