EVENTS

De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor alle vormen van samenkomen in een evenementencomplex. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Congres | Symposium

De Productiehal is geschikt voor grote congressen die een flinke plenaire ruimte nodig hebben. De centrale hal is opgedeeld in twee ruimtes ten behoeve van de catering en de plenaire zaal middels een vaste wand met imposante schuifdeuren.

Presentaties en een netwerkplein kunnen hierdoor tegelijkertijd worden gehouden. Nabijgelegen subruimtes zorgen voor voldoende mogelijkheden als aanvulling op het programma.

Online | Hybride events

De Prodentfabriek is dé plek waar online en offline professioneel samenkomen. Bij Online en Hybride evenementen is een professionele, plug en play niet meer weg te denken. Livestreams zijn er in vele varianten, TV talk shows, Online festivals met of zonder publiek.

In de studio van 450 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. Grote decorstukken of thematische inrichting kunnen gemakkelijk naar binnen worden gereden. Onze studio is standaard uitgerust met zes dome camera’s, schakel regie een uitgebreid lichtplan en geavanceerd geluidssysteem voor sprekers en publiek.

Vergadering

De vergaderfaciliteiten zijn divers. Het geven van een workshop of cursus in verschillende opstellingen in groepen van 5-80 personen?

De ruimtes zijn voorzien van techniek en ingericht met eigentijds meubilair. Cateringfaciliteiten worden naar wens afgestemd van Self-service tot volledig ontzorgt door onze vakkundige eventmedewerkers.

Beurs

Beurzen met stands of Art Fairs, de centrale hal van ruim 1000m2 en leent zich daarom uitstekend voor dit type event. Stands kunnen op verschillende wijze worden geplaatst langs de wanden of door elkaar waardoor looproutes ontstaan.

Cateringfaciliteiten worden centraal opgesteld in de ruimte om het publiek te voorzien koffie, lunch of street food items. Krachtstroom voorzieningen zijn in de gehele hal aanwezig en het lichtplan wordt dusdanig afgestemd zodat er geen stand onbelicht blijft.

Product lancering | Bedrijfsfeest

Spectaculaire product presentaties of een afsluitend bedrijfsfeest met live optredens? De audiovisuele  faciliteiten en onze lichtinstallatie zorgen voor de juiste setting.

Auto’s, Foodtrucks, grote decorstukken of thematische inrichting kunnen gemakkelijk naar binnen worden gereden.