EVENTS

De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor alle vormen van samenkomen in een evenementencomplex. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Congres | Symposium

De Productiehal is geschikt voor grote congressen die een ruime plenaire ruimte nodig hebben. De centrale hal is door middel van een vaste wand met imposante schuifdeuren ingedeeld in twee ruimtes, de catering en de plenaire zaal.

Presentaties en een netwerkplein kunnen hierdoor tegelijkertijd worden gehouden. Nabijgelegen subruimtes zorgen voor voldoende mogelijkheden als aanvulling op het programma.

Online | Hybride events

De Prodentfabriek is dé plek waar online en offline professionals samenkomen. Bij online en hybride evenementen is professionele plug-en-play niet meer weg te denken. Livestreams zijn er in vele varianten: tv-talkshows, online festivals met of zonder publiek.

In de studio van 450 m² zijn de mogelijkheden eindeloos. Grote decorstukken of thematische inrichtingen kunnen gemakkelijk naar binnen worden gereden. Onze studio is standaard uitgerust met zes domecamera’s, schakelregie, een uitgebreid lichtplan en een geavanceerd geluidssysteem voor sprekers en publiek.

Vergadering

De vergaderfaciliteiten bieden diverse mogelijkheden voor het geven van workshops of cursussen in verschillende opstellingen voor groepen van 5-80 personen. De ruimtes zijn uitgerust met moderne technologie en eigentijds meubilair. Cateringfaciliteiten worden aangepast naar wens, variërend van self-service tot volledige ontzorging door onze ervaren eventmedewerkers.

Beurs

Beurzen met stands of Art Fairs, zijn uitstekend in de centrale hal van 1000m2. Stands kunnen op verschillende wijze worden geplaatst langs de wanden of door elkaar. Hierdoor kunnen er looproutes ontstaan.

Cateringfaciliteiten worden centraal opgesteld in de ruimte om het publiek te voorzien van koffie, lunch of street food items. Krachtstroomvoorzieningen zijn in de gehele hal aanwezig en het lichtplan wordt dusdanig afgestemd zodat er geen stand onbelicht blijft.

Product lancering

De geschikte plek voor spectaculaire productpresentaties. Auto’s, foodtrucks, grote decorstukken of thematische inrichting kunnen makkelijk naar binnen worden gereden. Door middel van audiovisuele faciliteiten en onze lichtinstallatie wordt de juiste setting gecreëerd.

Bedrijfsfeest

Op zoek naar de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest? Een klein of groot gezelschap, het is allemaal mogelijk! Uw bedrijfsfeest op maat gemaakt.