RUIMTES

Events, kleinschalig of groots opgezet. Online, hybride of volledig fysiek. De Prodentfabriek is de ideale locatie waar online en offline samenkomen.We beschikken over een groot aantal break-out ruimtes variërend in capaciteit.

Productiehal

In de grote productiehal is bijna 80 jaar lang de welbekende Prodent tandpasta geproduceerd. Nu is het een bijzondere ruimte met industriële charme die onderdak biedt aan maximaal 500 personen. De Productiehal is voorzien van hoge kwaliteit audiovisuele apparatuur en in de nabijheid liggen verschillende break out ruimtes. Het is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Middels twee imposantste schuifdeuren kan de Productiehal opgedeeld worden in twee ruimtes. Ideaal voor evenementen met standhouders, beurzen en productlanceringen.

Specificaties
 • 1000m2 industriële evenementenhal;
 • Plenaire & cateringzaal gescheiden van elkaar door een tussenwand;
 • Door grote imposante schuifdeuren van 3.00m x 4.00m als één ruimte te gebruiken;
 • Geavanceerde technische faciliteiten in beide zalen.
vraag offerte aan

Peli

Professionele plug-and-play studio van meer dan 450 m² in een industriële sfeer. Verschillende opstellingen zijn mogelijk in de studio, compleet met een zeer uitgebreid lichtplan. Er is een sprekers- en crewruimte van 150 m² beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om maximaal 250 personen (publiek) rondom de talkshow-setting te plaatsen.

Specificaties
 • Tot 250 personen publiek rond de talkshowtafel;
 • Scherm van 28 m²;
 • 6 domecamera’s;
 • Complete schakelregie;
 • Afkijkschermen voor sprekers en publiek;
 • Naast de talkshowsetting zijn meerdere opstellingen mogelijk.
vraag offerte aan

Erdal

Multifunctionele ruimte tot 80 personen, welke is opgedeeld in twee ruimtes namelijk catering & plenair. Een ontvangstgedeelte voor garderobe en registratie. De ruimte is sfeervol ingericht en uitgelicht. Het plenaire gedeelte is standaard uitgerust met een scherm van 2.00m x 4.00m en geluidsversterking is aanwezig.

Specificaties
 • 450 m² sfeervolle ruimte voor uiteenlopende evenementen;
 • Tot 80 personen in theateropstelling;
 • Beamer en scherm (8 m²);
 • Geluidsversterking, microfoons en headsets;
 • Volledig ingerichte ruimte met diverse zitgelegenheden.
vraag offerte aan

Laboratorium

Het laboratorium is een unieke ruimte gelegen aan de Oude Fabriekstraat 12. De glazen wanden zorgen voor ruwe afwerkingen en een industriële sfeer. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten, nascholingsactiviteiten of een conferentiemeeting tot 40 personen. Als break-out ruimte biedt het plaats aan 70 personen.

Specificaties
 • 140 m² vergaderruimte;
 • 65 inch scherm voor presentaties;
 • Volautomatische espressomachine met baristakwaliteit koffie;
 • Selfservice-bar;
 • Diverse vergaderopstellingen mogelijk voor maximaal 40 personen.
vraag offerte aan

Hoog Vuur

Hoog Vuur is geschikt voor vergaderingen, congressen, borrels of private dining van 20 tot 100 personen. Wij bieden vergader- en borrelarrangementen op maat aan waarin u volledig wordt ontzorgd. 

De ruimte is standaard uitgerust met meubilair en technische faciliteiten.

Specificaties
 • 126 m² vergaderruimte;
 • 98 inch scherm + HDMI kabel voor presentaties;
 • Theateropstelling tot 90 personen
 • Private dining opstelling tot 70 personen
 • Walking dinner tot 90 personen 
vraag offerte aan

Amersfoort Vergaderen

Een karaktervolle ruimte waar geen meubelstuk hetzelfde is. De industriële sheddaken van deze voormalige werkplaats creëren een aangename en lichte vergaderomgeving.Hierdoor is het een bijzonder geschikte locatie voor creatieve brainstorms, presentaties of het geven van trainingen voor maximaal 40 personen.

vraag offerte aan

Danswerkplaats

De Danswerkplaats is een gezellige culturele ruimte met verrassende industriële kenmerken. Met een indrukwekkende grootte van 130 m2 en een hoogte van 7,5 meter, wordt de ruimte overgoten met daglicht dankzij 8 dakkoepels.

De warme sfeer wordt versterkt door comfortabele stoelen, een aantrekkelijke kleurstelling en uitstekende akoestiek. De professionele, veerkrachtige dansvloer maakt de zaal perfect voor allerlei activiteiten waarbij beweging essentieel is. Indien gewenst kan er een spiegelwand worden gebruikt, die discreet achter een gordijn kan worden verborgen.

Of het nu gaat om een groep van 100 personen of een klein gezelschap, de zaal biedt een prettige omgeving voor allerlei soorten bijeenkomsten. 

vraag offerte aan

Tana

Een comfortabele en aangename vergaderruimte. Een ruimte waar een standaard blokopstelling staat, maar waar ook andere opstellingen mogelijk zijn. Een groot whiteboard en een LED scherm zijn hier aanwezig. Tana is geschikt voor groepen tussen 20 en 30 personen.

vraag offerte aan

FLUOR

FLUOR, een bijzondere, sfeervolle en flexibele locatie, gelegen te midden van een inspirerende creatieve omgeving.

Ontdek onze twee ruimtes die perfect zijn afgestemd op diverse evenementen, variërend van levendige presentaties tot interactieve cursussen, gezellige borrels of sprankelende netwerkbijeenkomsten. Met een capaciteit van 80 en 150 personen biedt FLUOR de ideale setting om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

vraag offerte aan

Het Lokaal

Vergaderen, brainstormen, een workshop of een andere bijeenkomst? Het Lokaal heeft twee vergaderruimtes op de eerste verdieping, geschikt voor 20-35 personen. Hierbij zijn diverse opstellingen mogelijk voor verschillende gelegenheden.

vraag offerte aan

Het Platform

Dynamische vergader- en werkplek. Het Platform biedt diverse ruimtes aan. Er zijn 11 vergaderruimtes, 50 basis werkplekken, 20 comfort werkplekken en 32 luxe werkplekken.

vraag offerte aan

Laboratorium

Het laboratorium is een unieke ruimte gelegen aan de Oude Fabriekstraat 12. De glazen wanden zorgen voor ruwe afwerkingen en een industriële sfeer. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten, nascholingsactiviteiten of een conferentiemeeting tot 40 personen. Als break-out ruimte biedt het plaats aan 70 personen.

vraag offerte aan

Hoog Vuur

Hoog Vuur is geschikt als locatie voor vergaderingen, congressen, borrels en private dining van 20 tot 100 personen. We bieden kant en klare vergader- en borrelarrangementen aan per dagdeel zodat u niks te kort komt. Onze ruimte is uitgerust met standaard meubilair en technische faciliteiten, maar we passen het graag aan naar aanleiding van uw wensen.

vraag offerte aan