Hybride events

Een plek waar online en offline professioneel samenkomen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Het industriële studio en evenementencomplex van de Prodentfabriek is de ideale locatie voor hybride events; een plek waar online en offline professioneel samenkomen.

De essentie van hybride events is dat we uw evenement live voor zowel een (exclusief) publiek én online verzorgen. Met de beste audiovisuele middelen en beveiligde platformen worden bijeenkomsten geheel hybride verzorgd. We verzorgen uiteenlopende congressen, presentaties, (raads-)vergaderingen en workshops met alle benodigde veiligheidsvoorschriften. Daarnaast én tegelijkertijd faciliteren we in onze studio’s verschillende online events. Hiervoor beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur voor livestreams, (geaccrediteerde) Webinars, online presentaties, talkshows en e-learnings. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Productiehal

In de grote productiehal is bijna 80 jaar lang de welbekende Prodent tandpasta geproduceerd. Nu is het een bijzondere ruimte met industriële charme die onderdak biedt aan maximaal 350 personen volgens RIVM-richtlijnen. De Productiehal is voorzien van hoge kwaliteit audiovisuele apparatuur en biedt toegang tot verschillende break out ruimtes. Het is de ideale plek voor livestreams, Webinars en talkshows. Middels twee imposantste schuifdeuren kan de Productiehal opgedeeld worden in twee ruimtes. Ideaal voor Hybride events met standhouders, beurzen en productlanceringen.

Studio prodent

In deze compleet ingerichte en ruime studio van 450m2 kunnen tot 350 personen volgens de RIVM-richtlijnen plaatsnemen.

Studio Erdal

In deze compleet ingerichte en ruime studio van 250m2 kunnen tot 90 personen volgens de RIVM-richtlijnen plaatsnemen.