Ruimtes

De Prodentfabriek beschikt over zowel kleine als grote ruimtes, variërend in grootte van 20m2 tot 1000m2. Daarmee biedt de Prodentfabriek ruimte aan gezelschappen van 10 tot 1.000 personen.

PRODUCTIEHAL

In de grote productiehal is bijna 80 jaar lang de welbekende Prodent tandpasta geproduceerd. Nu is het een bijzondere ruimte met industriële charme die onderdak biedt aan maximaal 1000 personen. De Productiehal is voorzien van hoge kwaliteit audiovisuele apparatuur en biedt toegang tot verschillende break-out rooms.

  • Capaciteit 1000 personen (550 personen plenair)
  • 1000 m² (60 x 16m)
  • Hoogte 8 meter

Bijzonderheden:

In 2011 is hier de laatste tube Prodent tandpasta van de lopende band gerold.

check beschikbaarheid

LABORATORIUM

Voor groepen van 10 tot 70 personen is dit een professionele en een fijne ruimte voor een vergadering, meeting, presentatie of coaching sessie. De ruimte bevindt zich naast de grote productiehal en kan dus ook als break-out room worden ingezet. Het monumentale pand met industrieel karakter heeft een moderne inrichting en is standaard voorzien van audiovisuele apparatuur zoals een scherm met beamer.

  • Capaciteit 10-70 personen
  • 140 m² (10 x 14m)

Bijzonderheden:

Het laboratorium werd voorheen gebruikt als kwaliteitscontrole van de tandpasta.

check beschikbaarheid

DANSWERKPLAATS

De Danswerkplaats is een lichte sfeervolle zaal met verrassende industriële details. De enorme hoogte van deze plek maakt haar bijzonder. De ruimte is speciaal ingericht voor dans- en bewegingslessen en workshops. Overdag kan de Danswerkplaats gehuurd worden als break-out room tijdens evenementen. Het is standaard voorzien van een keukenblok met koelkast.

  • Capaciteit 80-100 personen
  • 138 m² (6 x 23m)

Bijzonderheden:

Voorzien van keukenblok met koelkast en standaard ingericht met 40 stoelen.

check beschikbaarheid

AV BROTHERS

Het kantoor van AV Brothers bevindt zich in de voormalige ‘mengproductie’ van de Prodentfabriek. Met haar een moderne uitstraling is de ruimte aangenaam en erg geschikt voor bijvoorbeeld een groepspresentatie of zakelijke vergadering.

  • Capaciteit 30 personen
  • 70 m² (10 x 7m)

Bijzonderheden:

In deze ruimte werd vroeger de fluor gemengd voordat het naar de productieafdeling werd gebracht.

check beschikbaarheid