Ruimtes

De Prodentfabriek beschikt over zowel kleine als grote ruimtes, variërend in grootte van 20m2 tot 1100m2. Daarmee biedt de Prodentfabriek ruimte aan gezelschappen van 10 tot 1.000 personen.

PRODUCTIEHAL

In de grote productiehal is bijna 80 jaar lang de welbekende Prodent tandpasta geproduceerd. Nu is het een bijzondere ruimte met industriële charme die onderdak biedt aan maximaal 1000 personen. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de hal in te zetten voor een meer intieme setting.

  • Capaciteit 1000 personen
  • 1400 m² (60 x 15m)
  • Hoogte 8 meter

Bijzonderheden:

In 2011 is hier de laatste tube Prodent tandpasta van de lopende band gerold.

check beschikbaarheid

LABORATORIUM

Voor groepen van 10 tot 70 personen is dit een ideale ruimte voor een vergadering, meeting, presentatie of coaching sessie. De ruimte bevindt zich naast de grote productiehal en kan dus ook als break-out room worden ingezet. Het monumentale pand heeft een moderne inrichting en is standaard voorzien van audiovisuele apparatuur zoals een scherm met beamer.

  • Capaciteit 10-70 personen
  • 140 m² (10 x 14m)

Bijzonderheden:

Het laboratorium werd voorheen gebruikt als kwaliteitscontrole van de tandpasta.

check beschikbaarheid

DANSWERKPLAATS

De Danswerkplaats is de sfeervolle culturele zaal met verrassende industriële details in het hart van het complex. De zaal is speciaal ingericht voor dans – en bewegingslessen, dansdagen en workshops en kan overdag ingehuurd worden als break – out ruimte tijdens evenementen.

  • Capaciteit 80-100 personen
  • 130 m² (6 x 23m)

Bijzonderheden:

Voorzien van keukenblok met koelkast en standaard ingericht met 40 stoelen.

check beschikbaarheid

AV BROTHERS

Het kantoor van AV Brothers ligt aangesloten aan de grote Productiehal en is zowel van binnen maar ook via de Oude Fabriekstraat bereikbaar. Hierdoor kan het als break-out room of als zelfstandige ruimte worden ingezet. Het kantoor is voorzien van audiovisuele apparatuur zoals beeldscherm en beamer. Ook heeft het eigen thee- en koffievoorziening.

  • Capaciteit 30 personen
  • 70 m² (10 x 7m)

Bijzonderheden:

In deze ruimte werd vroeger de fluor gemengd voordat het naar de productieafdeling werd gebracht.

check beschikbaarheid