LOCATIE


Ruimtes


De Prodentfabriek beschikt over zowel kleine als grote ruimtes, variërend in grootte van 20m2 tot 1100m2. Daarmee biedt de Prodentfabriek ruimte aan gezelschappen tot 1.000 personen.

>

1 Productiehal tot 1000 personen Foto

2 Danswerkplaats 80-100 personen Foto

3 Tana 40-60 personen Foto

4 Amersfoort vergaderen tot 40 personen Foto

5 Fluor bar 80-100 personen Foto

6 Fluor poppodium 100-200 personen Foto

7 Museumzaal tot 30 personen Foto

8 WF Agenturen tot 40 personen FotoNaast ons aanbod van subruimtes bij De Prodentfabriek zijn er nog meer mogelijkheden voor subruimtes binnen De Nieuwe Stad om zo uw event compleet te maken


Catering


De Prodentfabriek werkt samen met cateraars uit de directe omgeving. Mede daardoor kunnen we uw wensen op een creatieve wijze invullen. Of het een biologische lunch, foodstands of sitdown diners betreft, wij ontzorgen u graag.

Het is in overleg mogelijk om een eigen cateraar aan te dragen. De Prodentfabriek beschikt over een ingerichte keuken. Deze keuken met basisfaciliteiten maakt het voor vrijwel iedere cateraar mogelijk om zo een lunch, borrel of diner tot in de puntjes te kunnen verzorgen.


Techniek


De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van audio en visuele techniek. Tezamen met onze partners richten we uw evenement geheel op maat en naar wens voor u in. Met een zeer uitgebreide basis aan techniek maken we van uw een event een ongekend succes. Een ervaren team van techniek suppliers weet de aanvullende wensen voor elke presentatie perfect in beeld te brengen. De Prodentfabriek gaat graag met u in gesprek., om zo tot een goed advies te komen.
"Volledige service op het gebied van audio en visuele techniek"